Hvem er vi

Heidi Nilsen

Heidi har drevet StudioShanti siden 2014. Med erfaring fra ulike former for mental trening blandt annet HNLP/NLP trainer fra 2007 har hun ett sterkt ønske om at alle skal få komme i kontakt med sine indre ressurser. Yoga var kjærlighet ved første pust og med erfaring fra ulike former for mental trening fant hun seg helt hjemme i den fysiske formen for Yoga som nærer både kropp og sjel. Yoga tok snart Heidi ut på et års reise der hun tok sin yogautdannelse og fordypet seg i sin praksis. Videre har Heidi fortsatt og utdanne seg i Yogaterapi, Bodywork og Ajurveda. Og dele Yoga med andre er å dele glede og Heidi sine timer er fylt av mye lekenhet og hjerte.

Rune Jon

Rune startet meditere da han var 18år og har mange år med tennis og trening bak seg. Med en krevende jobb som nettverkskonsulent kjente Rune fort de positive effektene Yoga hadde å by på både fysisk og mentalt. Det hjelper ikke med helg hvis en ikke mentalt har gått hjem fra jobb. Med samme grundighet som han gikk på med i sine IT studier har Rune studert Yoga og han har en praktisk og stødig tilnærming til Yoga praksis som han gledelig deler i sine timer. Rune har tatt sin Yogautdannelse med INSPYA Yoga i New Zealand 2011.​

Eileen Bergstrøm

Eileen startet sin Yogareise på Studio Shanti like etter oppstart i 2014 og har siden ivrig fortalt alle om hvor bra Yoga er for balansen i hverdagen. Etter mange års egenpraksis og flere inspirerende og lærerike Yogareiser tok Eileen steget videre og startet sin Yogautdanning i 2020. Vi gleder oss så mye til å se mer av Eileen, ikke bare som deltager på matta, men å få nyte hennes sprudlende vesen i Yogaklasser. Ett stort velkommen!

Mona Landstad

Mona har drevet med, undervist og jobbet med trening og fysisk aktivitet i 20 år. Med en enorm glede for bevegelse og frihetsfølelsen det gir, kan du i Monas klasser nyte godt av all hennes kunskap. Mona har selv praktisert Yoga i mange år, men det var en liten drøm som gikk i oppfyllelse da hun i vår fikk tatt Yogautanning med Global Yoga. Hun gleder seg til å få være en del av din reise inn i Yoga og vi vet at du er i de beste hender.

Sunniva Hoff

Sunniva har undervist ulike former for yoga siden 2005.
<<Jeg er mor til to gutter og lever et hektisk hverdagsliv. Yoga er for meg en nødvendighet for å få finne en harmoni i livet. Jeg er svært fascinert av yogaens terapeutiske funksjon og jeg tror ved å jobbe bevisst med kropp og pust kan vi komme i kontakt med vårt dypere sjeleliv. Yoga for meg er energi, glede og en oppriktig tro på meg selv. Dette ønsker jeg at alle skal oppleve!>>

Maria Sørlie Berntsen

Maria forelsket seg i yoga allerede som liten, da hun så sin mor gjøre sine ti yogaøvelser på soverommet. Siden 2002 har hun praktisert ulike former av yoga, som har blitt et fast holdepunkt i livet også utenfor yogamatten. Sommeren 2016 tok hun en Yogalærerutdannelse i Hatha yoga med Yandara Yoga Institute. Hun har også fordypt seg i yinyoga. Maria opplever at yoga har gitt henne økt tilstedeværelse, sinnsro, livskraft og glede. Maria har også utdannet seg i Thaimassasje med Sunshine network i Thailand og Sverige. Maria tilbyr klasser og behandlinger på StudioShanti når hun har mulighet.

Gen Tubchen Kelsang

Gen Tubchen er den Nasjonale Åndelige direktøren for den nye Kadampa tradisjonen i Norden. Hun ble ordinert som buddhistisk nonnen i 2003 og har mange års erfaring med meditasjon, inkludert lange perioder i retreat. Tubchen er en erfaren, begavet og inspirerende lærer som har et sterkt ønske om å dele fordelene ved meditasjon med andre. Tubchen kommer og holder jevnlige dagskurs i meditasjon og dette er balsam for hjerne og hjerte.