Ny til Yoga?

Hei og velkommen! Vi er glade for at du har lyst til å prøve Yoga hos oss.

Her kommmer litt praktisk informasjon:

 

Hvordan melder jeg meg på?

Du melder deg enkelt på ved å trykke på klassene i timeplanen. (Bruk koden NY og få en gratis prøvetime!) Lagrer du profilen din får du god oversikt over klassene du er påmeldt og kan enkelt gjøre forandringer. Som ny må du fylle inn ett kundeskjema i studioet før du deltar på kurs klasser hos oss. Kom i litt god tid, vi åpner senest 15 min før klasse.

 

Hva koster det?

Som ny får du en gratis prøvetime. Bruk koden NY når du melder deg på. Så kan du vurdere om du har lyst til å kjøpe ett klippekort eller drop-in klasser etter hvert. Vi tar kort og Vipps i studioet. 

Hvilken klasse passer for meg?

Timeplanen vår er en ren drop-in timeplan og du kan prøve deg fram litt. Vi har ingen regler om at du trenger erfaring for å delta på noen av klassene, men det handler mer om hva slags opplevelse du er ute etter. Hva du liker og hvor du finner deg hjemme er fullstendig opp til deg.

Ro og pust finner du i alle de ulike klassene våres, men fysiske hensyn må selvfølgelig også tas.

Vi håper å se deg snart !

Lyst til å prøve et Yoga Intro Kurs?

Dette kurset vil gi deg en god innføring i Yoga teknikk, pust og hver kurskveld vil ta for seg ulike aspekter ved Yoga praksis og gi en grundig innføring og et fundament for en trygg god reise inn i Yoga 🙂