Hvem er vi

Heidi Nilsen

Heidi har drevet StudioShanti siden 2014. Med erfaring fra ulike former for mental trening blandt annet HNLP/NLP trainer fra 2007 har hun ett sterkt ønske om at alle skal få komme i kontakt med sine indre ressurser. Yoga var kjærlighet ved første pust og med erfaring fra ulike former for mental trening fant hun seg helt hjemme i den fysiske formen for Yoga som nærer både kropp og sjel. Yoga tok snart Heidi ut på et års reise der hun tok sin yogautdannelse og fordypet seg i sin praksis. Videre har Heidi fortsatt og utdanne seg i Yogaterapi, Bodywork og Ajurveda. Og dele Yoga med andre er å dele glede og Heidi sine timer er fylt av mye lekenhet og hjerte.

Rune Jon

Rune startet meditere da han var 18år og har mange år med tennis og trening bak seg. Med en krevende jobb som nettverkskonsulent kjente Rune fort de positive effektene Yoga hadde å by på både fysisk og mentalt. Det hjelper ikke med helg hvis en ikke mentalt har gått hjem fra jobb. Med samme grundighet som han gikk på med i sine IT studier har Rune studert Yoga og han har en praktisk og stødig tilnærming til Yoga praksis som han gledelig deler i sine timer. Rune har tatt sin Yogautdannelse med INSPYA Yoga i New Zealand 2011.​

Eileen Bergstrøm

Eileen startet sin Yogareise på Studio Shanti like etter oppstart i 2014 og har siden ivrig fortalt alle om hvor bra Yoga er for balansen i hverdagen. Etter mange års egenpraksis og flere inspirerende og lærerike Yogareiser tok Eileen steget videre og startet sin Yogautdanning i 2020. Vi gleder oss så mye til å se mer av Eileen, ikke bare som deltager på matta, men å få nyte hennes sprudlende vesen i Yogaklasser. Ett stort velkommen!

Mona Landstad

Mona har drevet med, undervist og jobbet med trening og fysisk aktivitet i 20 år. Med en enorm glede for bevegelse og frihetsfølelsen det gir, kan du i Monas klasser nyte godt av all hennes kunskap. Mona har selv praktisert Yoga i mange år, men det var en liten drøm som gikk i oppfyllelse da hun i vår fikk tatt Yogautanning med Global Yoga. Hun gleder seg til å få være en del av din reise inn i Yoga og vi vet at du er i de beste hender.

Sunniva Hoff

Sunniva har undervist ulike former for yoga siden 2005.
<<Jeg er mor til to gutter og lever et hektisk hverdagsliv. Yoga er for meg en nødvendighet for å få finne en harmoni i livet. Jeg er svært fascinert av yogaens terapeutiske funksjon og jeg tror ved å jobbe bevisst med kropp og pust kan vi komme i kontakt med vårt dypere sjeleliv. Yoga for meg er energi, glede og en oppriktig tro på meg selv. Dette ønsker jeg at alle skal oppleve!>>

Marit Andersen-Lopez

Marit Andersen-Lopez startet som Yoga lærer i fredrikstad året 2011. To år senere fikk hun en datter og yogaen støttet henne gjennom svangerskap og fødsel. <<Ingen konkurranse. Ingen som dømmer. For alle som puster kan gjøre Yoga. Yoga er pust og øvelsene er alle laget for pusten. Øvelsene er speilet til pusten.>>

Camilla Nilsen Skovly

Camilla underviser i KundaliniYoga og hun er ett fyrverkeri ev ett menneske. Utdannet som sykepleier er hun levende engasjert og fascinert av Yogaens styrkende og helbredende egenskaper. Yoga kan sette oss i kontakt med våre indre resurser og kan være med på å skape glede, balanse og ro. Plattformen for all helse.

Maria Sørlie Berntsen

Maria forelsket seg i yoga allerede som liten, da hun så sin mor gjøre sine ti yogaøvelser på soverommet. Siden 2002 har hun praktisert ulike former av yoga, som har blitt et fast holdepunkt i livet også utenfor yogamatten. Sommeren 2016 tok hun en Yogalærerutdannelse i Hatha yoga med Yandara Yoga Institute. Hun har også fordypt seg i yinyoga. Maria opplever at yoga har gitt henne økt tilstedeværelse, sinnsro, livskraft og glede. Maria har også utdannet seg i Thaimassasje med Sunshine network i Thailand og Sverige. Maria tilbyr klasser og behandlinger på StudioShanti når hun har mulighet.

Yvonne Hetlevik

Yvonne har bred utdanning i Yoga og jobber som kunstner og Yogainstruktør. <<Noe av det som fascinerer meg mest med Yoga, er det å pushe grensene for hva man tror man er i stand til, både fysisk og mentalt. Ved å utforsker kroppen gjennom balanse, styrke pust og bevegelse kan en skape tilstedeværelse, som man igjen kan ta med seg ut i livet. Når man lærer å lytte til kroppens små signaler, tror jeg vi har potensiale til å forebygge både mentale og kroppslige ubalanser. I klassene mine ønsker jeg å skape god stemning og rom for lek, samtidig som man bygger styrke, smidighet og kontroll. Jeg ønsker at alle skal få teste sine grenser.>> Yvonne kommer og holder lekende flotte Workshopper på Shanti som må oppleves!

Nikoline Hassing

Har Tantravaya yogautdannelsen sin fra Hawaii. Hun er glad i å reise, gjøre yoga på spennende steder og tror alle kunne hatt godt av å være litt mer opp-ned!

Lisen Ydse Christiansen

Lisen tok sin 200RYT utdannelse med Everett Newell ved Zuna Yoga på Bali og er dypt engasjert i Yoga som verktøy for ett mer bærekraftig liv og verden. Lisen hoster Yoga retreats over hele verden hvor du har mulighet til ta en pause i livet og å finne fokus. I Juni er vi så heldige at Lisen kommer til Studio Shanti og holder noe klasser før hun reiser avgårde til Bali (det er sikkert mulig å få bli med) 🙂 og vi håper at vi får se mye mer til henne til høsten. Vi er svært heldige som får møte Lisens nydelige vesen og tilstedeværelse her i studioet.

Gen Tubchen Kelsang

Gen Tubchen er den Nasjonale Åndelige direktøren for den nye Kadampa tradisjonen i Norden. Hun ble ordinert som buddhistisk nonnen i 2003 og har mange års erfaring med meditasjon, inkludert lange perioder i retreat. Tubchen er en erfaren, begavet og inspirerende lærer som har et sterkt ønske om å dele fordelene ved meditasjon med andre. Tubchen kommer og holder jevnlige dagskurs i meditasjon og dette er balsam for hjerne og hjerte.