Konsultasjoner/massasje

Thai Vedic Livstil Konsultasjon

Med utgangspunkt i Ajurveda vil du får konkrete tips om hvordan forbedre din egen helse og hverdag. 

 Ayurveda er læren om fem elementer (Jord, Vann, Ild, Vind og Eter) og tre dosha (Kapha, Pitta og Vatta). Ved kunnskap og oppmerksomhet rundt elementene og med utgangaspunkt i Dosha vil du se hvordan livet påvirker deg i sin helhet og hvordan du med enkle grep kan komme mer i balanse. 

Yogaterapi

Yogaterapi tar sikte på å skape en kropp i balase, fysisk og energetisk. Vi gjør først en fysisk vurdering og du vil få spesialtilpassede øvelser for din kropp. 

HNLP coaching samtale. 

Har du ett mål du ønsker å nå eller noe du ikke føler du mestrer i den grad du ønsker? 

H(humanistic) N (nevro) L (lingvistic) P (programing) tilbyr en unik modell for Coaching som tar deg up – and beyond fra dine tidligere begrensninger. 

Thaimassasje

Thai massasje er en behandlingsmetode som kombinerer teknikker fra akupressur og yoga, som også går under betegnelsen thai yoga massasje.
I behandlingen benyttes et bredt spekter teknikker for å frigjøre spenninger, deriblant tøying, knaing, vridning, stimulering av triggerpunkter og lettere berøring, tilpasset hver enkelt.

Thai massasje bidrar til dyp avspenning og hvile, økt blodsirkulasjon og smidighet. Det er en holistisk (helhetlig) metode som påvirker både kropp og sinn. Unn deg selv en massasje som hjelper deg å lande i deg selv og i øyeblikket, bidrar til økt ro og at kroppen får finne sin naturlige energiflyt.

Thai massasje blir utført på en madrass eller et mykt underlag på gulvet, 60/90/120 minutter.
Det anbefales å gå i myke behagelige klær og unngå å spise siste time før behandlingen. I tillegg til hendene kan massøren benytte både knær, albuer og føtter for å frigjøre spenninger i kroppen.

Vår Yogainstruktør Maria tilbyr behandlinger på  Studio Shanti når hun har mulighet. 

Pris: 60 min: 700,- / 90 min: 850,- / 120 min: 975,- (10% rabatt for kunder med gyldige klippekort eller abonnement, bruk rabattkode SYTHAI ved bestilling ) 

Varmt velkommen! 

Ta kontakt med Maria direkte på 91839099 for tider.