Content for New Div Tag Goes Here

Shanti means peace

Peace is now

Yogaklasser

Alle Yogaklasser hos Studio Shanti vektlegger trygg yogaundervisning, men klassene vil ha ulik fysisk intensitet og belyse ulike sider av indre praksis.

Siden vi har en ren Drop-in timeplan håper vi at du skal få muligheten til å finne den klassen du liker og gå på den klassen du trenger den dagen.

yoga-pose
yoga-pose

Yogaklasser

Tantravaja Yoga

90 min TantravayaYoga er ingen egen Yogaretning men ett system av stillinger og øvelser med utgangspunkt i Yogaterapi. Skånsomme og styrkende øvelser kan hjelpe en i å løsne opp i og forebygge problemer kroppen. En klasse som vil kunne passe alle, også godt voksne.
YogaFlow Flow 75 min En flowklasse, med fokus på å synkronisere pust og bevegelse. Vi gjør klassiske solhilsner og jobber med stående sekvenser. God pust og bevegelse gjør deg varm og smidig. Grundige instruksjoner. Vil kunne passe de som ønsker å bevege seg.
Basic Flow 75 min I BasicFlow finner vi energien i Yoga stillingene og lærer å aktivere hele kroppen slik at vi etter hvert kan finne kontakt, flyt og effortless effort. Vi jobber oss aktivt til bedre bevegelighet slik at vi føler oss sterke og åpne.
Om du er med Yoga eller ønsker ett dypere dykk i teknikk er dette klassen for deg.  
Global Flow                                             
75 min I denne klassen jobber vi dynamisk med smidighet og styrke og å finne balansen mellom de to. Fysisk og mentalt. På og av matta. Global Yoga, meant to get us out of our head and back to our heart. For deg som liker bevegelse og litt utfordringer. 
Klassisk Yoga
75 min En rolig klasse, der fokus er og finne ro i stillingene og i sinnet. Vi vektlegger også leddmobilitet og leddhelse. En klasse som vil kunne passe alle, også godt voksne.
Release & Restore 75 min Restorative Yoga, Restore. Gjennom dyp avspenning hjelper vi kroppen tilbake til balanse. Må oppleves. Kan passe alle.
Power Yoga
90 min Dynamisk klasse med mye bevegelse, bakoverbøyninger og åpning. Vi gjør alt, prøver alt og utfordrer oss selv fysisk og mentalt. Hva er Yoga Power? Kjennskap til yoga er en fordel.
Heart Flow 75 min En rolig flowklasse der vi bruker pust og rolige bevegelser til å løsne opp i kropp og sinn. En klasse som vil kunne passe de aller fleste, også godt voksne. 

Yogaklasser i SuperSwing

Intro Yoga SuperSwing 90 min Vi tar oss litt tid til å bli trygge i Swingen og lære den å kjenne. Vi utfordrer oss med å prøve nye ting og komme opp ned og kjenne på balansen.
SuperStretch / Rolig Yoga 90 min (Du trenger ikke erfaring med SuperSwing for å delta) Vi skal roe helt ned i Swingen og bruke støtten til og komme godt inn i Yogastillingene og finne dype gode strekker. Vi jobber mer fra gulvet og har fokus på å spenne av og gi slipp. En mykere Yoga Swing klasse for deg som liker å sveve.
SuperFlow 65 min Deilig leken flowklasse i Swingen der vi får utfordret både balansen, kjernemuskelaturen og koordinasjonen. Artig for den lekende.
Workshop Yoga SuperSwing 120 min (For dem som har deltatt på SuperSwing intro eller Kurs før) Vi utfordrer oss selv og har tid til å utforske de ulike stillingene, så forbred deg på å bli god og støl. Og ikke minst. Mer tid til å ha det GØY! :)