Content for New Div Tag Goes Here

Shanti means peace

Peace is now

Hvem er vi

Heidi Nilsen
yoga-instruktø-heidi-nilsen-studio-shanti
Heidi elsket yoga siden hun startet praktisere i 2008. Med erfaring fra ulike former for mental trening fant hun seg helt hjemme i den fysiske formen for Yoga som nærer både kropp og sjel. Yoga tok snart Heidi ut på et års reise der hun tok sin yogautdannelse og fordypet seg i sin praksis. Og dele Yoga med andre er å dele glede og Heidi sine timer er fylt av mye lekenhet og hjerte. Heidi har tatt sin Yogautdannelse med INSPYA Yoga i Australia.


Rune Jon
yoga-instruktør-Rune-Jon-shanti-studio
Rune startet meditere da han var 18år og har mange år med tennis og trening bak seg. Med en krevende jobb som nettverkskonsulent kjente Rune fort de positive effektene Yoga hadde å by på både fysisk og mentalt. Det hjelper ikke med helg hvis en ikke mentalt har gått hjem fra jobb. Med samme grundighet som han gikk på med i sine IT studier har Rune studert Yoga og han har en praktisk og stødig tilnærming til Yoga praksis som han gledelig deler i sine timer. Rune har tatt sin Yogautdannelse med INSPYA Yoga i New Zealand 2011.
Mona Landstad
Mona-Landstad-instruktør-Studio-Shanti
Mona har drevet med, undervist og jobbet med trening og fysisk aktivitet i 20 år. Med en enorm glede for bevegelse og frihetsfølelsen det gir, kan du i Monas klasser nyte godt av all hennes kunskap. Mona har selv praktisert Yoga i mange år, men det var en liten drøm som gikk i oppfyllelse da hun i vår fikk tatt Yogautanning med Global Yoga. Hun gleder seg til å få være en del av din reise inn i Yoga og vi vet at du er i de beste hender.
Gen Tubchen Kelsang
buddist-nun-Gen-Tubchen-Kelsang
Gen Tubchen er den Nasjonale Åndelige direktøren for den nye Kadampa tradisjonen i Norden. Hun ble ordinert som buddhistisk nonnen i 2003 og har mange års erfaring med meditasjon, inkludert lange perioder i retreat. Tubchen er en erfaren, begavet og inspirerende lærer som har et sterkt ønske om å dele fordelene ved meditasjon med andre. Tubchen kommer og holder jevnlige dagskurs i meditasjon og dette er balsam for hjerne og hjerte.
Sunniva Hoff
sunniva-studio-shanti
Sunniva har undervist ulike former for yoga siden 2005. ” Jeg er mor til to gutter og lever et hektisk hverdagsliv. Yoga er for meg en nødvendighet for å få finne en harmoni i livet. Jeg er svært fascinert av yogaens terapeutiske funksjon og jeg tror ved å jobbe bevisst med kropp og pust kan vi komme i kontakt med vårt dypere sjeleliv. Yoga for meg er energi, glede og en oppriktig tro på meg selv. Dette ønsker jeg at alle skal oppleve! “ Hos oss er vi så heldige at Sunniva kommer og underviser i Yoga Super Swing. 
Maria Sørlie Berntsen
maria-studio-shanti 
Maria forelsket seg i yoga allerede som liten, da hun så sin mor gjøre sine ti yogaøvelser på soverommet. Siden 2002 har hun praktisert ulike former av yoga, som har blitt et fast holdepunkt i livet også utenfor yogamatten. Sommeren 2016 tok hun en Yogalærerutdannelse i Hatha yoga med Yandara Yoga Institute. Hun har også fordypt seg i yinyoga. Maria opplever at yoga har gitt henne økt tilstedeværelse, sinnsro, livskraft og glede. Hun gleder seg til å formidle sin lidenskap for yoga videre til andre.

Yvonne Hetlevik
Yvonne-studio-shanti
Yvonne har bred utdanning i Yoga og jobber som kunstner og Yogainstruktør. Noe av det som fascinerer meg mest med Yoga, er det å pushe grensene for hva man tror man er i stand til, både fysisk og mentalt. Ved å utforsker kroppen gjennom balanse, styrke pust og bevegelse kan en skape tilstedeværelse, som man igjen kan ta med seg ut i livet. Når man lærer å lytte til kroppens små signaler, tror jeg vi har potensiale til å forebygge både mentale og kroppslige ubalanser. I klassene mine ønsker jeg å skape god stemning og rom for lek, samtidig som man bygger styrke, smidighet og kontroll. Jeg ønsker at alle skal få teste sine grenser.
Yvonne kommer og holder lekende flottte Workshopper på Shanti som må oppleves!